Ny teknologi

Porsche – bilen som minner mest om kvinnekroppen

En bil er en bil. Men et design er noe helt annet. Bildesign har linjer som minner oss om ting vi digger, som muskler eller kvinnelige fordeler. Vi skal ikke påstå at det er en sannhet, men har du noen gang sett en Porsche og ikke tenkt, dette må være en «kvinne». Vel, vi har hvert fall bestemt oss for at Porschen er den bilen som minner om formene til en kvinne.

Hvorfor?

Lyktene

En Porsche har en ganske lav base, med et chassis som er utformet for fart og spenning. Mange ser på lyktene som blinkende øyne. Når en Porsche blinker til deg, da har du fått napp. Men er det slik for kvinner? Kanskje de ser på den som en typisk maskulin bil? Vel, begge deler er riktig.

Andre mener lyktene kanskje illustrerer brystene, de er runde og velformede. Slike man får på Motiva Norge, om man har behov for å fikse på dem.

Linjene

En Porsche har så utsøkte linjer. Vi vet ikke hvordan vi kan forklare det, men alt er designet med en hensikt. Om det er slanke lanker eller omfavnende armer vites ikke, men det er ting som for oss til å tenke på det andre kjønn. Helt aerodynamisk og perfekt utviklet for fart på vei.

Bak panseret

Fronten med lyktene er en ting, men om man går videre bakover, så er det også ting som minner oss om de kvinnelige egenskapene. Denne dama har håret glatt børstet bakover og designet sier at dette er en tøff dame med bein i nesa. Mange mener forresten a panseret ligner mer på kvinnens byste, men hva vet vi?

Hekken

Ja, det er lett å bli mannsjåvinistisk når man snakker om bil. Men slik er det nå en gang. Det er ikke vondt ment, det er en anerkjennelse. Vel, nok om det. En kvinne er alltid vakrest i sitt naturlige element. En Porsche er også det. Om enden er god, så er hekken på dine Porscher også det.

Det er ingen grunn til å bruke denne artikkelen som et påskudd om å få satt inn implantater, men om du likevel tenker på det, velg Motiva. Send inn en forespørsel og få en god veiledning om veien videre. I mens skal vi fortsette å se på flere Porscher.

sociallyviral