Ny teknologi

Halloweens skumleste biler…

Det nærmer seg tid for «trick or treat» igjen og Halloween, eller allehelgensaften om du vil, og årets skumleste tid. Da er det mange smårollinger som er sent ute og gjør gatene utrygge på jakt etter godsaker. Men har du tenkt på at også biler kan virke skremmende? Veldig skremmende… Med en av disse bilene vil ungene garantert bli skremt…Tenk om du hadde hatt en av disse i garasjen din.

Halloween er 31. oktober 2021

31. oktober er dagen da halloween er tilbake og smådjevler og hekser dominerer kveldsgatene. Disse så vanligvis søte små barna forvandler seg til små monstre i alle slags utgaver. Mot en vinterblek høstmåne driver de rundt i gatene fra hus til hus og gjør fanteri hvis de ikke blir belønnet med snop og godteri.

Skremmende doninger

Men også biler kan virke skremmende. Disse bør du passe deg for og selv i garasjen er man ikke trygg fra disse luksusmonstrene full av hestekrefter som er klar til å fordufte med et brøl.

Under her ser du 3 skremmende biler for halloween:

Nummer en: Lamborgini Diablo

Dette er som navnet, Diablo, tilsier en skikkelig skremmende djevel av en bil. Selv om dette er en bil som er produsert i Italia, er navnet, som du sikkert vet, spansk. Tør du å være i besittelse av et slikt monster og parkere den i garasjen på halloween-kvelden?

Forgjengeren til denne doningen var den ikoniske Lamborghini Countach. Denne modellen ble først lansert i begynnelsen av 1991. og ble lansert i januar 1991. Med en V12-masking på 5,7 L var den god for hele 492 hk. Dermed levde bilen godt opp til navnet sitt.

Nummer to: Rolls-Royce Silver Ghost

Sølvspøkelset… Det skal ikke mer til enn kun modellnavnet på denne skremmende bilen for å unngå å få den parkert i garasjen på Halloween. Nærmere kommer du ikke et panserbrytende spøkelse.

På tross av dette bidra denne modellen til å skape det gode ryktet som Rolls-Royce har opparbeidet seg opp gjennom årene helt frem til i dag. Den første modellen var faktisk på veiene allerede i 1906 og kostet flesk! Her skulle tydeligvis kvaliteten ikke gå på bekostning av prisen…

Nummer tre og sist ut av skremmende Halloween-biler må vel bli Dodge shadow

Og hva passer ikke bedre med en aggresiv bil som farer forbi som en skygge? Dette kan både dyrene og menneskene bli skremt likblek av. Det sagt, hva som var den opprinnelige grunnen til at Dodge valgte dette navnet vites ikke. Verre blir det hele når vi nevner at Plymoth kom med en modell som heter Sundance… Sundance?? På selveste Halloween – det rimer jo ikke, vel..? Dette er likevel en bil som kan skremme vannet av de fleste Halloween-krabatene, hvis vi ser bort fra navnet da.

Så da er det snart på tide å få handlet massevis av knask og godteri i hus – i god tid før Halloween.

Happy Halloween!

sociallyviral