Ny teknologi

Hvordan fungerer solfilm og hva er fordelene?

Veldig mange installerer nå solfilm på bilen sin, men hvordan fungerer egentlig solfilm, og er det noen fordeler med å ha det? Dette får du svaret på her, så det er bare å lese videre.

Hvordan det virker

Solfilm reflekterer store deler av sollyset, faktisk opptil rundt 70-80%, og dermed unngår du mye av oppvarmingen fra sola. Man unngår da at bilen blir overopphetet om sommeren, noe som er ypperlig om du er nødt til å ha barn eller dyr sittende igjen i bilen, selv om de selvfølgelig aldri bør forlates lenge i bilen på varme dager uansett.

Enkelt og greit

Solfilm gjør livet enklere, for det skarpe sollyset du ellers må leve med blir selvfølgelig også veldig godt dempet, og du kan slutte å slite deg ut i et forsøk på å unngå å få sola i øynene. Det begrenser også innsyn, slik at det føles litt mer privat i bilen, og at ikke du og familien sitter på utstilling. Vi må heller ikke glemme den fantastisk enkle installeringen. For du kan få solfilm ferdig installert av dyktige folk som vet hva de holder på med, ellerdu kan gjøre det selv, for det er ikke noe problem å montere solfilm på egenhånd. Med gode instruksjoner er det utrolig hva man kan få til.

Økonomisk

Solfilmen fungerer så klart også veldig godt når du er ute og kjører. Ettersom mye av sollyset reflekteres og bilen ikke blir like varm, trenger man heller ikke å bruke like mye aircondition. Dermed sparer du drivstoff og dermed penger. Så dette er en ganske god deal, både for lommeboka og miljøet.

Solfilm kommer med mange fordeler og er helt klart verdt investeringen. Her får du mye for pengene, og du vil definitivt sette pris på det. Så kjøp solfilm, og nyt en lunere bilhverdag.

sociallyviral