Ny teknologi

Refinansier gjelden og få råd til ny bil

Trenger du ny bil, men føler at privatøkonomien ikke tillater det? Har du mange lån og kredittkortgjeld (spesielt høye renter), betaler du mest sannsynlig unødvendige ekstra renter hver eneste måned. Da kan det være lurt å refinansiere gjelden din, og dermed er mulighetene for ny bil straks bedre. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hva refinansiering egentlig er og hvordan du kan spare mye penger på å refinansiere gjelden din.

Hva er refinansiering?

Enkelt beskrevet betyr refinansiering at man tar opp et nytt lån for å bli kvitt flere gamle lån og samler all gjelden i ett eneste lån. Dette høres kanskje ikke mye fornuftig ut å gjøre, men fordelene er mange. Som innledningsvis nevnt i denne artikkelen, hvis du sitter med mange smålån, betaler du unødvendig mye i renter. Hvis du i tillegg har gjeld fra kredittkortbruk, betaler du enda mer.

I tillegg kommer alle ekstragebyrene oppå dette hver måned, slik som administrasjonsgebyrer, og totalt kan dette utgjøre betydelige summer som du kunne blitt spart for å måtte betale. Disse pengene kunne du heller ha brukt til å raskere nedbetale hovedlånet ditt med.

Derfor ville det heller ha vært gunstigere for deg å samle alle lånene til ett eneste lån og kun betalt omkostningene for dette lånet. Derfor er det en god ide å la Refinansiering24.no hjelpe deg med å redusere dine månedlige utgifter ved refinansiering og få en sterkere privatøkonomi og bedre kredittverdighet.

Du lurer kanskje likevel på hvordan det er mulig at det kan være gunstig for deg å ta opp nye lån for å bli kvitt gamle? Jo, svaret er såre enkelt. Ved å gjøre dette unngår du unødvendige utgifter og får en radikalt lavere rente å betale på enn hva du betaler nå.

Ved å refinansiere og samle alle smålånene og kredittkortgjelden din til ett eneste lån vil du også kunne vise til en bedre kredittverdig privatøkonomi, noe som igjen øker sjansene dine for å kunne ta opp et billån – slik at du endelig kan skaffe deg en ny bil. Tenk på det du.

sociallyviral