Bildeler

Amerikanske biler er drømmen

Historien vi alle kjenner

Når vi gutter var små handlet mye om motorer og biler. Spesielt var vi interesserte i amerikanske biler, og deres underverker. Det er ikke uten grunn at disse, den dag i dag, fortsatt er blant de beste i verden. Det var tross alt her de masseproduserte bilene startet med Ford sin egne fabrikk. Til den dag i dag står Ford som en av de aller mest anerkjente bilmerkene i verden, og da spesielt med sine sportsbiler. Mustang er kanskje en av de aller mest ikoniske bilene der ute, og en nordmenn fra nord til sør sikler etter. De leverer også stilige modeller som er tilegnet mannen i gata, i tillegg til pickup-trucks som virkelig kan hale store laster. Ford er rett og slett blant Amerikas største merker, og desidert den mest kjente innen bilmarkedet fra statene.

Miljøet som aldri har dødd ut

Det er ikke bare sånn at nordmenn anskaffer seg mc-deler og stilige mc dekk, men vi kjøper også en rekke deler til biler. For eksempel har vi i tillegg til våre MC-klubber faktisk holdt et miljø for Amerikanske biler levende ganske så lenge. Dette er til tross for at det har vært ufattelig mye motstand, og problemer med å engasjere den yngre generasjonen. Det er derimot sånn at folk fortsatt sperrer opp øynene for de underverkene som er i en bil, og alle de delene den består av. Spesielt imponerende er nok dette i Amerikanske biler som år ut og år inn står for noen av de vakreste designene kombinert med de sprekeste motorene. Det er noe vi kan sette pris på, selv når vi bikker 40 år! Amerikanske biler er rett og slett vår favoritt rent estetisk og teknisk, og selv om vi ikke alle kjører disse, så er det nok slik vi skulle ønsket det!

På utkikk etter en Amerikansk bil?

Enten du skal gå for en klassisk Mustang, en ordentlig Cadillac, eller simpelthen en van, så finnes det et stort utvalg av alternativer når det gjelder Amerikanske biler. Som nevnt er Mustang kanskje den aller mest ettertraktede, men kanskje blir denne for dyr. Da er de litt rimeligere variantene også flotte alternativ som vil tilfredsstille dine behov. Cadillac er tross alt en mye mer tradisjonell Amerikansk bil, og det er et merke som virkelig mimrer tilbake til det glade 60-tall! Dersom du virkelig vil ha en Amerikansk bil, så må du i hvert fall gå for en brei bil som virkelig gjenspeiler deres land. Sleng gjerne på et par deler selv bare for å sette prikken over i-en. Uansett hva du går for, lykke til med dine valg – og kos deg med din nye bil!

sociallyviral