Ny teknologi

Hvor kan jeg få et raskt billån?

Har du behov for å skifte ut bilen eller trengs det noen reparasjoner på den gamle bilen din? Uforutsette utgifter kan plutselig dukke opp og hvis bilen bryter sammen og du er avhengig av den for å komme deg på jobb, kan det være en vanskelig situasjon å komme ut av hvis sparepengene ikke strekker til. Da har du muligheten til å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet.

Finn det beste forbrukslån uten sikkerhet

Via Låne-penger kan du sammenligne lånetilbudene fra de beste låneselskapene på nettet og finne det rimeligste forbrukslånet uten sikkerhet. Dette kan du få raskt på din bankkonto, så sant lånesøknaden din blir innvilget. Men hva er egentlig et forbrukslån uten sikkerhet, spør du kanskje?

Hva er et forbrukslån uten sikkerhet?

Kort fortalt, er et slikt lån et lån der låneselskapet ikke stiller krav til at du må vise til/stille pant i noen andre av dine verdier, slikt som boligen, båten din eller annet av verdi som tilsvarer beløpet du ønsker å låne. Et typisk forbrukslån med sikkerhet i banken din er det motsatte og det tar lenger tid før det utbetales. Dessuten er det ingen som spør hva du har tenkt å bruke pengene til hvis du tar opp et forbrukslån uten sikkerhet, i motsetning til hva bankene gjør.

Hvilke krav stilles det til meg?

De ulike låneselskapene på nettet stiller ulike krav til deg som lånetaker. Det som de har til felles er:

• Lånetaker må være fyllt 18 eller 20 år

• Du må ha en fast inntekt på mellom 120 000 og 250 000 kroner per år, avhengig av hvor mye du ønsker å låne

• Du må ha hatt fast bostedsadresse i Norge i minst 3 av de siste årene

• Du må ha en ryddig privat økonomi uten betalingsanmerkninger eller aktive innkassosaker

Fordeler og ulemper?

Fordelene er mange. Ulempene er få. Noe av det beste med en slik type lån er at du har pengene veldig raskt på konto og ikke trenger å ha noe av verdi for å få innvilget lånesøknaden din. Bankenes behandlingstid er vesentlig lenger.

En annen fordel er også at dersom du på et senere tidspunkt skulle trenge raske penger er det enkelt å få et raske smålån så lenge du overholder betingelsene ved lånet og betaler det ned til avtalt tid. Her gjelder det å utøve litt disiplin, slik at du unngår straffegebyr og andre unødvendige ekstrautgifter.

Ulempen er at det er dyrere enn et ordinært forbrukslån med sikkerhet. Dette simpelthen fordi låneselskapet ikke har en garanti for at du betaler tilbake lånet.

Okay, så hva gjør jeg nå?

Sammenlign lånetilbudene som tilbys på Låne-penger og bruk lånekalkulatoren som finnes på hver utlåners hjemmeside for å se hvor mye lånet vil koste deg totalt. Ikke lån mer enn du trenger og sjekk den effektive renten.

Deretter fyller du ut lånesøknaden som du også finner her og signerer med din BankID som du har fått utstedt fra banken din. Deretter vil du få raskt svar om hvorvidt søknaden er innvilget eller ikke.

sociallyviral